Ομιλία στο ΓΕΣ με Θέμα «Αναμνήσεις από το μέλλον: Εμπειρίες Ηγεσίας»

  • Home
  • /
  • Ομιλία στο ΓΕΣ με Θέμα «Αναμνήσεις από το μέλλον: Εμπειρίες Ηγεσίας»
Ομιλία στο ΓΕΣ με Θέμα «Αναμνήσεις από το μέλλον: Εμπειρίες Ηγεσίας»
Ομιλία στο ΓΕΣ με Θέμα «Αναμνήσεις από το μέλλον: Εμπειρίες Ηγεσίας»

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΓΕΣ, στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», ομιλία με θέμα «Αναμνήσεις από το μέλλον: Εμπειρίες Ηγεσίας», με ομιλητή τον κ. Πάνο Παχατουρίδη.

O κ. Πάνος Παχατουρίδης, είναι υπεύθυνος ανάπτυξης της πλατφόρμας της εταιρείας Facebook στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

Από το 2012 ως το 2017, διετέλεσε υπεύθυνος των στρατηγικών συνεργασιών της Google στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την υποσαχάρια Αφρική. Πριν από τις εταιρείες τεχνολογίας, είχε εργαστεί στη JP Morgan στη Νέα Υόρκη, ενώ το 2008 ίδρυσε τη Media Society, την πρώτη ελληνική εταιρεία τοπικοποίησης τηλεοπτικού σήματος.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης κατά την άσκηση ηγεσίας αλλά και γενικότερα στην καθημερινή λειτουργία ενός οργανισμού.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ισχυρή βούληση, ως κινητήριο δύναμη που ωθεί τους οργανισμούς προς την εξέλιξη.

Επισήμανε την ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή και εξέλιξη με βάση τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας και τέλος την υλοποίηση μικρών και συνεχόμενων αλλαγών, ως μέρος ενός γενικότερου οράματος για την πρόοδο του οργανισμού.

Ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις από το ακροατήριο, δείγμα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της ομιλίας του κου Παχατουρίδη.

Η δράση, την οποία παρακολούθησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Επιτελείου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μέριμνας και συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού μας.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Μεριμνούμε, #WeCare