2η Ετήσια Σύσκεψη της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ

  • Home
  • /
  • 2η Ετήσια Σύσκεψη της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ
2η Ετήσια Σύσκεψη της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ
Alt

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η 2η Ετήσια Σύσκεψη Διευθυντών Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς (ΣΞ), στην οποία συμμετείχαν οι ανώτατοι Αξιωματικοί του Σώματος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Οικονομικού των Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων και Σχηματισμών και οι Διοικητές Μονάδων Οικονομικού.

Αντικείμενα της φετινής σύσκεψης αποτέλεσαν, η νέα διοικητική και οικονομική ταξινόμηση του προϋπολογισμού (Π/Υ), η διαμόρφωση του πλαισίου Διοικητικής Επιθεώρησης, το νέο σχέδιο χρηματικού ανεφοδιασμού, η ολοκλήρωση της λογιστικής διπλογραφίας στο ΣΞ και η δημιουργία προτύπου διασύνδεσης του Ειδικού Κέντρου Εφοδιασμού Μονάδων Στρατού (ΕΚΕΜΣ) με το Στρατιωτικό Πρατήριο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, κατάθεση εμπεριστατωμένων προτάσεων και καταγραφή εποικοδομητικών συμπερασμάτων προς υλοποίηση.

Στη σύσκεψη απεύθυνε χαιρετισμό ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ παρευρέθη και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

#ΕλληνικόςΣτρατός #HellenicArmy