15 Ιουνίου, 2018

  • Λέξη κλειδί:

    Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στις ΗΠΑ

    Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, θα μεταβεί στις ΗΠΑ ως προσκεκλημένος του Αρχηγού του Στρατού Ξηράς, Στρατηγού Mark A. Milley, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την 16 Ιουνίου 2018.

     

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ορκωμοσία Νέων Ανθυπολοχαγών Τάξης 2018

    Παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών Τάξης 2018 «Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Καλλάρης» στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής.
    Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο …

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «190 χρόνια Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων»

    Την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που φέτος συμπληρώνει 190 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς, τιμούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με τη σημερινή έκδοση και κυκλοφορία της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων «190 χρόνια Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων».
    Επίσης, με το ίδιο θέμα της σειράς, …

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ, στην τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης

    Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», που διεξάγεται από Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων (Ο-Σ), στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και αφορά …

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ