Χώρα προέλευσης ΗΠΑ, χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των εσωτερικών και των εξωτερικών ζευγμάτων της γέφυρας RIBBON καθώς και για τη μεταφορά της λέμβου CSB.
Χώρα προέλευσης ΗΠΑ, είναι πλωτή γέφυρα η σχεδία και χρησιμοποιείται για την διάβαση προσωπικού και μέσων (άρματα, οχήματα, μηχανήματα, κτλ) από υδάτινο κώλυμα. (ποτάμια, παραπόταμοι, κτλ).
Το πλάτος καταστρώματος είναι 4,089 m. Το πλάτος εκάστου από τα δύο πεζοδρόμια είναι 1,219 m. Μεταφέρεται από όχημα μεταφοράς M812 και χρησιμοποιεί λέμβους CSB
Υλικά συλλογής
Κατασκευές
Με το υλικό ribbon κατασκευάζονται:
Με το υλικό μιας συλλογής μπορούν να κατασκευαστούν:
Ζεύγμα ακραίο
Ζεύγμα εσωτερικό
Μήκος: 6,92 m
Πλάτος (διπλ.): 3,22 m
Χώρα προέλευσης Ρωσία, είναι πλωτή γέφυρα η σχεδία και χρησιμοποιείται για την διάβαση προσωπικού και μέσων (άρματα, οχήματα, μηχανήματα, κτλ) από υδάτινο κώλυμα. (ποτάμια, παραπόταμοι, κτλ).
Το πλάτος καταστρώματος είναι 6,5 m (κλάση 60) ή 3,3 m (κλάση 20). Μεταφέρεται από όχημα μεταφοράς KRAZ 255B και χρησιμοποιεί λέμβους BMK 130 M.
Υλικά συλλογής
Κατασκευές
Με το υλικό pmp κατασκευάζονται:
Με το υλικό μιας συλλογής μπορούν να κατασκευαστούν:
Ζεύγμα ακραίο
Πλάτος (εκτετ.): 7,18 m
Ύψος (διπλ.) : 2,217 m
Ύψος (εκτετ.): 1,024 m
Βάρος: 7,25 ton
Ζεύγμα εσωτερικό
Χώρα προέλευσης ΗΠΑ, είναι πλωτή γέφυρα από αλουμίνιο και χρησιμοποιείται για την διάβαση προσωπικού και ελαφρών οχημάτων (τύπου τζιπ) από υδάτινο κώλυμα. (ποτάμια, παραπόταμοι, κτλ). Μεταφέρεται από δύο οχήματα 2,5 ton και δύο ρυμουλκούμενα 2,5 ton.
Υλικά συλλογής
Κατασκευές
Με το υλικό μίας συλλογής κατασκευάζονται :
Πλωτή πεζογέφυρα μήκους 144 m
Με το υλικό μιας συλλογής μπορούν να κατασκευαστούν:
Χώρα προέλευσης ΗΠΑ, είναι πλωτή γέφυρα από αλουμίνιο και χρησιμοποιείται για την διάβαση προσωπικού και ελαφρών οχημάτων (τύπου τζιπ) από υδάτινο κώλυμα. (ποτάμια, παραπόταμοι, κτλ). Μεταφέρεται από δύο οχήματα 2,5 ton και δύο ρυμουλκούμενα 2,5 ton. Η συλλογή Δ/Δ 130 inch μεταφέρεται από 39 οχήματα 2,5 ton και 10 ρυμουλκούμενα 2,5 ton.
Εξαρτήματα συλλογής
Πλαίσια
Διαδοκίδες
Μηκίδες μεσαίες – ακραίες
Ορθοστάτες
Εγκάρσια πλαίσια
Επιζυγίδες
Δίπλακες
Εφέδρανα
Αναβαθμοί ακραίοι – μεσαίοι
Αντιανέμιοι σύνδεσμοι
Αντηρίδες
Άλλα 17 είδη μικρουλικών και 35 είδη εργαλείων.
Κατασκευές
Με το υλικό μπελεϋ κατασκευάζονται:
Σταθερές γέφυρες απλού κατά πλάτους καταστρώματος κάτω διαβάσεως για ανοίγματα από 30 έως 210 πόδια.
Με το υλικό μιας συλλογής μπορούν να κατασκευαστούν:
Οι τύποι φορέων κατασκευής είναι: Α/Α, Δ/Α, Τ/Α, Δ/Δ, Τ/Δ, Δ/Τ, Τ/Τ
Γενικό Επιτελείο Στρατού
Στρατόπεδο Παπάγου, Λεωφ. Μεσογείων 227-231, Χολαργός
Τ.Κ.: 15561 – Ελλάδα
Τηλ.: 2106555911