Search form

Ανακατάταξη Ο.Β.Α (ΕΔ και Λοιπών Ο-Σ)

15/03/2017 12:11

1. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποφασίστηκε η ανακατάταξη τριακοσίων ΟΒΑ (ΕΔ) και τριακοσίων ΟΒΑ (ΠΖ, ΤΘ, ΠΒ ,ΜΧ, ΔΒ) στο Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών με δυνατότητα παρατάσεως ενός (1) έτους. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 27 Μαρτίου 2017. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1990 και μετά. Επιπλέον, για τους έφεδρους πρέπει να μην έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής απολύσεώς τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, ενώ οι υπηρετούντες οπλίτες πρέπει να απολύονται οριστικώς από 27 Απριλίου έως 27 Ιουνίου 2017.

2. Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους εφέδρους στις Στρατολογικές Υπηρεσίες στις οποίες υπάγονται (ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους), και από τους οπλίτες στις Μονάδες που υπηρετούν.

3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκύκλιο ανακατάταξης ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://diavgeia.gov.gr/decision/view/67%CE%A6%CE%A06-6%CE%945 και για την αντίστοιχη των λοιπών Όπλων – Σωμάτων μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%9B%CE%9E%CE%936-8%CE%9D%CE%9D

Συνταγματάρχης (ΔΒ) Νικόλαος Φανιός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ